Cookie Consent by Free Privacy Policy website IPC/WHMA-A-620 Revizia C - IPC training center

IPC/WHMA-A-620 Revizia C

2. mai 2017

IPC/WHMA-A-620C, Oferă Performanțe Îmbunătățite și Cerințe de Acceptabilitate pentru Ansamblurile de Cabluri și Fire


IPC eliberează revizia C actualizată recent pentru  IPC/WHMA-A-620,Cerințe și Criterii de Acceptabilitate pentru Ansambluir de Cabluri și Fire. Furnizând industriei electronice cele mai actuale criterii pentru performanța și acceptarea ansamblurilor de cabluri și fire. Revizia include o sinergie cu IPC-A-610 și IPC-J-STD-001, aliniind multe dintre cerințele commune cu IPC/WHMA-A-620.


De ce să așteptați? Puneți la dispoziția operatorilor, controlorilor și inginerilor dumneavoastră cele mai actuale informații de consens din industrie astăzi!

Acest standard furnizează câteva schimbări semnificative care includ:

  • Criterii despre Fire de Securitate
  • Cerințe pentru Sigiliile Individuale ale Firelor
  • Actualizări semnificative și Grafică Îmbunătățită
  • Secțiunea îmbunătățită pe Fixarea Mecanică cu Piulițe (Jack Posts)
  • O nouă secțiune pe Circuite și Garnituri

Actualizați biblioteca companiei dvs. cu cea mai recentă revizie C pentru cerințele și acceptabilitatea ansamblurilor de cabluri și fire.

Notă specială: un număr limitat de copii imprimate vor fi disponibile la IPC APEX EXPO 2017 la librărie. Imprimatele vor fi disponibile în magazinul online IPC în termen de patru săptămâni. Vom trimite un anunț atunci când sunt disponibile.

Pentru mai multe informații, contactați-ne la orderIPC@ipc.org

 

Înapoi la Știri

Formare personalizată

Aflați mai multe.

Aproximativ 80% din serviciile noastre de formare profesională sunt personalizate, adaptate și ajustate pentru a satisface cerințele dumneavoastră. Familiarizați-vă cu cunoștințele despre cele mai recente tendințe și proceduri în producția electrotehnică. Datorită cooperării strânse cu IPC în Statele Unite și în alte țări, avem încredere că vă vom oferi cele mai recente cunoștințe în domeniu. Facem parte, de asemenea, dintr-un grup restrâns de 38 de companii certificate care  pot oferi servicii de consultanță IPC. Puteți să vă încredeți în expertiza si profesionalismul nostru!

Au scris despre noi ...

© 2017 REALTIME TECHNOLOGIES, webdesign Digital One | Modificați setările cookie-urilor