Cookie Consent by Free Privacy Policy website Despre noi - IPC training center

Despre noi

Membru al Asociației ESD
Membru al Asociației ESD
Furnizarea de audituri pentru sediile EPA conform IEC 61340 și conform documentelor corporative în domeniul ESD, de exemplu VW, BMW etc. Pregătirea și dezvoltarea documentației interne ESD, analiza riscurilor. Consultanta si training pentru coordonatorii si operatorii ESD.
Centru Oficial de Instruiri profesionale IPC
Centru Oficial de Instruiri profesionale IPC
Începând cu 1 Octombrie 2015, Realtime Technologies a devenit centru oficial de instructaj IPC în Eupora Centrală. Este prima companie care a oferit un potofoliu cuprinzător de instruiri profesionale pentru companiile din Rep. Cehă și Slovacia.
Profesioniști în sectorul lor de activitate
Profesioniști în sectorul lor de activitate
Realtime Technologies și instructorii săi sunt profesioniști în domeniul lor de activitate și prezintă cunoștințe tehnice extinse la nivel național și internațional.

Compania noastră, Realime Technologies s.r.o, a fost întemeiată la sfârșitul anului 2003 și a început activitatea în Martie 2004. Este filială a Realtime Technologies Ltd., companie localizată în Dublin, Irlanda și un un renumit furnizor de servicii de producție pentru industria electronică. În timpul muncii noastre, ne bazăm pe experiența și abilitățile dobândite și dezvoltate de către societatea-mamă, astfel încât, treptat, în condițiile noastre locale să putem construi o bază detaliată pentru serviciile de producție. Ambiția noastră este de a fi un partener util și de încredere pentru oricare dintre jucătorii de pe piața producătorilor de produse electronice și electro-tehnice. În 2016, având drept fundament 10 ani de instruire profesională în domeniul standardelor IPC, am devenit Centru Oficial IPC pentru Republica Cehă și Slovacia. Suntem singura companie abilitată pentru a efectua instuiri pe 5 standarde la nivel atât de instructor cât și la nivel de specialist.

 

Formare personalizată

Aflați mai multe.

Aproximativ 80% din serviciile noastre de formare profesională sunt personalizate, adaptate și ajustate pentru a satisface cerințele dumneavoastră. Familiarizați-vă cu cunoștințele despre cele mai recente tendințe și proceduri în producția electrotehnică. Datorită cooperării strânse cu IPC în Statele Unite și în alte țări, avem încredere că vă vom oferi cele mai recente cunoștințe în domeniu. Facem parte, de asemenea, dintr-un grup restrâns de 38 de companii certificate care  pot oferi servicii de consultanță IPC. Puteți să vă încredeți în expertiza si profesionalismul nostru!

Au scris despre noi ...

© 2017 REALTIME TECHNOLOGIES, webdesign Digital One | Modificați setările cookie-urilor