Cookie Consent by Free Privacy Policy website Formare personalizată - IPC training center

Formare personalizată

Suntem prima companie ce aduce un portofoliu cuprinzător de formare pentru companiile cehe, slovace și acum române. Clienții noștri sunt motivația noastră, iar feedback-ul lor ne convinge că noi oferim cursuri de formare profesională, concentrându-ne pe nevoile clientului și valoare adăugată ridicată.

Aproximativ 80% din toate activitățile de formare sunt adaptate și personalizate pentru a satisface cerințele și nevoile clienților noștri.

Formarea noastră include schimbul de cunoștințe despre cele mai recente tendințe și proceduri în activitățile de producție electrotehnice. Colaborarea noastra strânsă cu IPC în America și la nivel european ne oferă un fundal profesional, direcția și certitudinea că acesta va oferi cele mai recente cunoștințe clienților.

Realtime Technologies este listat printre cele 38 de companii din întreaga lume, care poate oferi servicii de consultanță IPC. Consilierea și sprijinul nostru va ajuta să câștigați certificatul IPC și ulterior re-certificarea. Cu noi puteți conta întotdeauna pe sprijinul nostru, chiar și după ce a finalizat formarea!

*
*
*
*
*

Formare personalizată

Aflați mai multe.

Aproximativ 80% din serviciile noastre de formare profesională sunt personalizate, adaptate și ajustate pentru a satisface cerințele dumneavoastră. Familiarizați-vă cu cunoștințele despre cele mai recente tendințe și proceduri în producția electrotehnică. Datorită cooperării strânse cu IPC în Statele Unite și în alte țări, avem încredere că vă vom oferi cele mai recente cunoștințe în domeniu. Facem parte, de asemenea, dintr-un grup restrâns de 38 de companii certificate care  pot oferi servicii de consultanță IPC. Puteți să vă încredeți în expertiza si profesionalismul nostru!

Au scris despre noi ...

© 2017 REALTIME TECHNOLOGIES, webdesign Digital One | Modificați setările cookie-urilor