Cookie Consent by Free Privacy Policy website Colaborăm cu - IPC training center

Colaborăm cu

Cursurile noastre de formare profesională sunt axate pe calitate, profesionalism și o abordare individuală. Cu mai mult de 10 ani de experiență în formarea profesională, avem un număr mare de clienți satisfăcuți. Clienții noștri sunt companii mici, mijlocii și mari, inclusiv multinaționalele, care necesită formare în standardele internaționale IPC-A-610, IPC 7711/21, IPC-WHMA-A-620, IPC-A-600 și IPC-J-STD și ESD de formare, inclusiv de audit.

MYCRONIC

Mycronic este o companie suedeză de înaltă tehnologie care activează în industria electronică de mai bine de 40 de ani. Mycronic creează echipamente de producție electronică de top la nivel mondial. Scopul nostru este distribuirea echipamentelor de acoperire și distribuire conforme.

Laserssel

CEL MAI BUN FURNIZOR DE SOLUȚIE DE REFLUX SELECTIV CU LASER

Panasonic Automotive & Industrial Systems Europe

Producătorul principal de dispozitive de montaj automat SMT și THT, alimentatoare și tăvi de componente pentru automatele de montare THT și SMT.

KERN & SOHN

Mechanikus Gottlieb KERN și-a fondat compania în 1844 și a fabricat cele mai precise balanțe ale timpului său. Afacerea sa a devenit celula centrală a fabricării balanțelor de precizie din sudul Germaniei, renumită la nivel internațional. Experiența de 175 de ani și devotamentul față de calitate ne-au permis să devenim specialiști în domeniul cântăririi, marca KERN susținând precizia și fiabilitatea. Suntem o afacere de familie independentă, de dimensiuni medii, aflată în a 8-a generație, înregistrată în sudul Germaniei. KERN este acreditat DIN ISO 9001: 2008 și activ la nivel global. Lucrul cu KERN este ușor, iar angajamentul nostru de a ne satisface clienții nu se oprește niciodată. Poate de aceea rădăcinile noastre pot fi urmărite până acum în istorie. Descoperiți calea către succes a KERN: rapid - competent - fiabil - versatil!

RPS AUTOMATION

Producător de sisteme de lipire selectivă, in-line, de înaltă precizie, echipamente pentru cositorire, sisteme de lipire a componentelor THT și sisteme de testare a lipirii.

PDR REWORK

Cel mai mare producător mondial de stații de prelucrare SMD / BGA echipate cu un fascicul IR pentru focalizarea precisă asupra componentei care trebuie lipită. Acestea sunt completate de software de preîncălzire și control, care garantează un sistem de prelucrare cu control precis.

TAGARNO

Lider mondial în dezvoltarea și producția de sisteme FHD de inspecție cu imagine Full HD și focalizare automată. Sistemele pot fi extinse cu software-ul de măsurare. Mărirea de până la 590 de ori poate fi obținută cu ajutorul sistemului.

THERMALTRONICS

Producătorul de stații de lipire de înaltă frecvență bazat pe tehnologie Curie Point și accesorii pentru lipire, de exemplu: încălzitoare sub presiune sau sisteme de aer cald.

HANS KOLB

Producător german , primul din Europa din 1986, dedicat producției de produse de împachetare ESD din hârtie cu o garanție pe viață a proprietăților ESD.

MICROCARE

Produce cuptoare de reflow, soluții de curățare flux, adezivi, remodelare, spray-uri de îngheț, cârpe industriale și perii.

CRM SYNERGIE

Unul dintre cei mai mari producători de aliaje de lipire din Europa. Portofoliul cuprinde bare de cositor, fir de lipire capilar cu diferite tipuri de flux, precum si piese de schimb pentru multe dispozitive de montare.

H. IKEUCHI & CO. LTD.

Companie japoneza ce produce umidificatoare pentru ceață uscată pentru eliminarea acumulărilor de sarcini ESD prin creșterea umidității local cu tehnologie automată de control. Pe lângă eliminarea acumulărilor ESD, reduce praful și îmbunătățește condițiile de muncă pentru angajați.

STATECH SYSTEMS

Producător de lacuri ESD cu proprietăți disipative pentru a reduce impactul fenomenelor electrostatice.

ESD MATERIÁLY A VYBAVENÍ

Oferim soluții complete pentru zona EPA și dispozitive de măsurare. Reprezentăm cei mai mari doi furnizori de produse ESD în Europa

GRACO

Graco is a world leader in fluid handling systems and components. Graco products move, measure, control, dispense and apply a wide range of fluids and viscous materials used in vehicle lubrication, commercial and industrial settings.

KLEPP ABSAUGANLAGEN GMBH

Proiectează și produce soluții pentru curățarea aerului de substanțe poluante, precum vaporii din timpul proceselor de lipire manuală, lăcuire folosind conformal coating, vapori, solvenți și detergenți.

MYCRONIC Laserssel Panasonic Automotive & Industrial Systems Europe KERN & SOHN RPS AUTOMATION PDR REWORK TAGARNO THERMALTRONICS HANS KOLB MICROCARE CRM SYNERGIE H. IKEUCHI & CO. LTD. STATECH SYSTEMS ESD MATERIÁLY A VYBAVENÍ GRACO KLEPP ABSAUGANLAGEN GMBH

Formare personalizată

Aflați mai multe.

Aproximativ 80% din serviciile noastre de formare profesională sunt personalizate, adaptate și ajustate pentru a satisface cerințele dumneavoastră. Familiarizați-vă cu cunoștințele despre cele mai recente tendințe și proceduri în producția electrotehnică. Datorită cooperării strânse cu IPC în Statele Unite și în alte țări, avem încredere că vă vom oferi cele mai recente cunoștințe în domeniu. Facem parte, de asemenea, dintr-un grup restrâns de 38 de companii certificate care  pot oferi servicii de consultanță IPC. Puteți să vă încredeți în expertiza si profesionalismul nostru!

Au scris despre noi ...

© 2017 REALTIME TECHNOLOGIES, webdesign Digital One | Modificați setările cookie-urilor