Cookie Consent by Free Privacy Policy website Formarea ESD poate economisi banii companiei dvs. - IPC training center

Formarea ESD poate economisi banii companiei dvs.

2. martie 2021

ESD (descărcare electrostatică) este un lucru foarte important, de luat în considerare, atunci când vine vorba de industria electronică. Miniaturizarea înseamnă că în fiecare an se produc piese electronice mai mici și mai sensibile; acestea sunt incredibil de sensibile la prezența descărcărilor electrostatice. ESD poate deteriora structura interioară a circuitului într-un mod, ceea ce nu este imediat evident. Testarea finală poate părea ok, dar odată ce produsul este livrat clientului, eșecul este doar o chestiune de zile.

ESD necesită respectarea detaliilor

Ești sigur că ai totul sub control în producția ta? Datorită experienței noastre pe termen lung în audit ESD, știm că de multe ori lucrurile pot merge prost pe aspecte aparent mici. Acesta poate fi și cazul,  în care coordonatorul ESD cere Departamentului de Achiziții să furnizeze echipamente ESD. Departamentul Achiziții dorind să economisească, a decis să achiziționeze echipamente antistatice mai ieftine.  Aceste echipamente nerespectând standardul 61340-5-1, nu erau potrivite pentru zona EPA. Rezultatul? Trebuiau cumpărate echipamente noi, iar cele cumpărate inițial erau nedorite chiar și în depozit. Efortul de a economisi bani s-a dovedit a fi inutil de scump din cauza lipsei de cunoștințe ESD.

Un alt exemplu. Crezi că, atunci când operatorul poartă mănuși ESD, el sau ea nu trebuie să poarte încălțăminte ESD sau o brățară ESD? Aceasta este o mare greșeală! Mănușile ESD nu protejează ansamblul de descărcări electrostatice și îl conduc la fel ca o mână umană neacoperită. Scopul mănușilor ESD este de a preveni contaminarea dispozitivelor electronice prin transpirație umană sau cremă de mâini. Mănușile ESD nu elimină descărcarea electrostatică. Împământarea ESD se realizează prin încălțăminte ESD și brățări ESD.

Este foarte important să înțelegem că prevenirea daunelor ESD nu este doar protecția produselor ci și protecția echipamentului. Testerele TIC, oscilografele, unitățile de analiză sunt dispozitive foarte sensibile și foarte scumpe. Dacă le expuneți inutil la ESD, creșteți riscul lor de deteriorare și eșec.

 Oferta noastră de formare ESD

Realtime Technologies vă oferă instruire ESD. După finalizarea cu succes, cursanții vor primi un certificat care să dovedească cunoștințele lor despre cerințele legate de protecția împotriva electricității statice atunci când lucrează cu componente electronice.

Activitățile educaționale sunt implementate pe baza materialelor de instruire:

  • IEC / TR 61340-5-1
  • IEC / TR 61340-5-3
  • ANSI / ESD S-20.20 și standarde IPC

Compania noastră oferă, de asemenea, și auditarea ESD al spațiului dvs. de producție. Acest audit vă va ajuta să descoperiți posibile probleme și să aflați dacă este necesară o ajustare.

Ce spun clienții despre cursurile ESD?

Cooperarea noastră cu Realtime Technologies SK este foarte satisfăcătoare și ne oferă mai multe tipuri de servicii. Aș sublinia dezvoltarea deosebit de promptă și eficientă a planurilor ESD, executarea auditurilor IPC, predicții și propuneri pentru corecții ale abaterilor. Apreciez că ne informează în mod regulat despre fapte interesante relevante pentru afacerea noastră. ” (SAS Automotive)

Compania noastră, Realtime Technologies, este activă în acest domeniu din 2006. Suntem un centru IPC acreditat pentru România, Republica Cehă și Slovacia, oferind audituri ESD și instruire ESD pentru companiile electronice de top din această regiune. Citiți mai multe despre feedback-ul lor.

Instruirea la care am participat la Realtime Technologies s.r.o. a fost foarte apreciat de angajații noștri și a sporit expertiza lor, ceea ce a contribuit la creșterea calității produselor noastre. Personalul nostru a apreciat atitudinea sinceră a formatorilor și dorința de a discuta toate problemele întâmpinate în producția de produse electronice. ”(Dalibor Oleš, director general Control și Asigurare Calității, Panasonic Electronic Devices Slovakia s.r.o.

Viorel a implicat participantii activ la conversatie in timpul prezentarilor sale, dar si la probele practice. Acest lucru mi se pare foarte util deoarece participantii pot acumula informatiile mai rapid. Am fost incantati  sa fim pregatiti IPC de catre dumneavoastra. Viorel Ghiguta este un instructor profesionist a caror cunostinte sunt exceptionale.  Vă mulțumim pentru o sesiune de formare remarcabilă! Roxana Ionas, responsabil productie Polycontact Hermannstadt”

 

Te interesează formarea ESD sau un audit ESD? Contactați-ne la info@ipc-center.com sau +40 746 076 633

Înapoi la Știri

Formare personalizată

Aflați mai multe.

Aproximativ 80% din serviciile noastre de formare profesională sunt personalizate, adaptate și ajustate pentru a satisface cerințele dumneavoastră. Familiarizați-vă cu cunoștințele despre cele mai recente tendințe și proceduri în producția electrotehnică. Datorită cooperării strânse cu IPC în Statele Unite și în alte țări, avem încredere că vă vom oferi cele mai recente cunoștințe în domeniu. Facem parte, de asemenea, dintr-un grup restrâns de 38 de companii certificate care  pot oferi servicii de consultanță IPC. Puteți să vă încredeți în expertiza si profesionalismul nostru!

Au scris despre noi ...

© 2017 REALTIME TECHNOLOGIES, webdesign Digital One | Modificați setările cookie-urilor